Welkom bij de TMA Analyse!

Veel van onze klanten streven ernaar om het beste uit hun medewerkers te halen. De TMA (Talenten Motivatie Analyse) is een krachtig instrument dat je helpt om je talenten en drijfveren beter te begrijpen, zodat je effectiever en met meer plezier kunt werken.

Waarom kiezen voor de TMA Analyse?

Inzicht in je Talenten: Ontdek je unieke talenten en hoe je deze het beste kunt inzetten.
Persoonlijke ontwikkeling: Krijg concrete ontwikkelpunten en groeimogelijkheden aangereikt.
Verbeterde communicatie: Leer effectiever te communiceren met collega's en leidinggevenden.
Loopbaanontwikkeling: Maak beter geïnformeerde carrièrekeuzes met behulp van gedetailleerde rapportages.
Positieve benadering: Geniet van een positieve en motiverende feedbackervaring.
De Talenten Motivatie Analyse van Baazz heb ik als waardevol ervaren. De rapportage op basis van de ingevulde vragen geeft een goed inzicht, maar vooral het daaropvolgende gesprek met Benito heeft een grote meerwaarde. De uitkomst geeft een goed beeld, confronteert, inspireert en zorgt voor een goede start om met je eigen loopbaan aan de slag te gaan. Zeker voor medewerkers die twijfelen of ze nog op de goede plek zitten zou ik deze TMA aanraden als eerste stap.
Sander Hulshof
HR Achmea
Wat een fijne analyse en goede begeleiding. Ikzelf maar ook de organisatie hebben door de uitslag van de TMA-analyse waardevolle inzichten en op sommige onderdelen juist bevestiging gekregen. Ik had het gevoel dat Benito oprecht aandacht voor mij had en goed luisterde naar mijn vragen. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die meer over zichzelf wil leren!
Manuela
Directeur

Hoe werkt het?

1. Invullen van de online vragenlijst: Beantwoord thuis op je computer of telefoon een vragenlijst die ongeveer 45 minuten duurt.
2. Talentgesprek: Bespreek de resultaten in een persoonlijk gesprek met een gecertificeerde TMA coach.
3. Uitgebreide rapportage: Ontvang een gedetailleerde rapportage met inzichten in jouw talenten, drijfveren en ontwikkelpunten.
“Ik heb de uitvoering als de daarbij toebehorende uitgebreide terugkoppeling als zeer positief en waardevol ervaren. De TMA analyse geeft niet alleen inzicht in mijn talenten als zowel krachten. Het geeft vooral een diepgaand inzicht in wie ik ben, wat ik kan en wat mij drijft. Dit ondersteund mij op dit moment om voor de toekomst duurzame keuzes en beslissingen te nemen. Ik kan deze analyse en ondersteuning vanuit Benito zeer zeker aanbevelen.”
Verona Verhoeven
Achmea
“De TMA geeft een goed inzicht in mijn talenten, kwaliteiten (en valkuilen) en mijn drijfveren. Op zich niet heel verrassende uitkomsten, juist heel herkenbaar en ook wel fijn om het zo eens op een rijtje te zien. Het geeft voor mij ook een soort weging, wat nu echt belangrijke aspecten zijn die ik in een volgende stap wil meenemen en waar ik rekening mee moet houden wat mogelijk een uitdaging gaat opleveren. Dit leidt ook tot meer inzicht in wat voor soort werkomgeving het beste bij mij past, waar ik nooit zo bij stilgestaan had. Benito nam alle tijd om zaken te verhelderen, wat heel fijn was.”

Annemiek Heijnen
Achmea
“De positieve benadering van de TMA Analyse heeft me gemotiveerd om mijn carrièrepad binnen Achmea verder uit te stippelen. Echt een aanrader!”
Eva
HR Adviseur
"Niet alleen de inhoud van de rapportage geeft handvaten maar met name de prettige en duidelijke persoonlijke uitleg heeft mijn ogen geopend al het gaat om mijn eigen talenten en inzetbaarheid."
Erik Boter
HR Achmea

Interesse? Zo neem je deel:

Druk op de knop hier onder om je direct aan te melden
Aanmelden!

Wat is de TMA Analyse?

De TMA (Talenten Motivatie Analyse) is een wetenschappelijk onderbouwd instrument dat je helpt inzicht te krijgen in je talenten, drijfveren en ontwikkelpunten.

Hoe lang duurt de analyse?

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 45 minuten. Daarna volgt een persoonlijk gesprek met een TMA-coach van ongeveer anderhalf uur.

Wat levert de TMA Analyse mij op?

De analyse biedt je diepgaand inzicht in je persoonlijke talenten en drijfveren, helpt je effectiever te communiceren en ondersteunt je loopbaanontwikkeling binnen of buiten je huidige organisatie.
Ik heb de coaching van Benito als erg positief ervaren. Via open en vriendelijke gesprekken hebben we samen de TMA uitslagen bekeken en gereflecteerd op huidige baan en de toekomst. Daarnaast heb ik ook veel handvaten mee gekregen over het bouwen van een netwerk over LinkedIn en ben ik geïnspireerd hiermee verder te gaan. Ik zou een gesprek met Benito iedereen kunnen aanraden.
Jan
Network Engineer
De TMA analyse heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven doordat talenten & competenties op een positieve wijze uiteengezet worden. Ik voelde me direct op mijn gemak bij Benito. Ook vind ik het een prettig idee dat hij flexibel is als het gaat om het beantwoorden van een hulpvraag buiten de geplande afspraken om.
Nienke
Customer Experience
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram